Sexy politiciana din AUR, fostă în PRM, Ancuța Cîrcu, judecată la Turda pentru proxenetism: Sunt nevinovată


Ancuța Cîrcu, judecată la Turda pentru proxenetism, a vorbit despre acuzațiile care i se aduc. Cîrcu este membru AUR, dar a fost și în PRM, unde s-a certat ca la ușa cortului cu fostul președinte Corneliu Vadim Tudor. 

Ancuța Cîrcu avea un club de noapte în tenerife, pe care spune că l-a închis. Cu toate acestea, procurorii din Turda o acuză că face parte dintr-o rețea de proxeneți. 

Cine sunt interlopii reținuți la Turda. Unul este Mihai Moldovan, ”grenadierul” de la Turda - FOTO

Sunt nevinovată. Tot ce mi se aduce (acuzații n.red.) sunt lucruri care nu se pot demonstra. Sunt aici cu avocatul meu, pentru a vedea aceste lucruri. Nu aveam nevoie de asta și sunt aici pentru a demonstra că sunt nevinovată”, a spus Ancuța Viorica Cîrcu după ce a ieșit din sala de judecată de la Turda, citată de Clujul Politic.

Ancuța Cîrcu a avut probleme cu președintele AUR, George Simion, după ce a apărut în presă scandalul, dar susține că pe ea nu a afectat-o. ”Îmi pare rău că dl. Simion a pus că nu știe cine e femeia de afaceri din Tenerife. Iar domnul de la Galați a zis ieri seară în emisiune că s-au făcut presiuni să se dezică de mine, presiuni enorme. Eu am stat și l-am ajutat pe Simion, de acolo prin live-urile mele, din insula păcatului, cum zic ei. Eu vreau să fac politică, eu mi-am dat afacerile mai departe ca să vin să dăm sistemul la o parte ca să vină tinerii minunați care au ceva de spus public”.

Despre senatoarea Șoșoacă, Ancuța Cîrcu a spus că ar trebui multiplicată.

Cîrcu s-a certat în trecut dur cu Corneliu Vadim Tudor, fiind celebre scenele în care aceasta l-a acuzat că a încercat să o violeze. 

În dosarul în care este cercetată Ancuța Cîrcu mai sunt cercetați interlopi grei din Turda și România. Între cei arestați se numără și Mihai Moldovan, zis ”Calu”, prieten cu Alex Bodi, un interlop periculos din Turda. Alături de el a fost arestat și Gheorghe Săiceanu, finul lui Mihai Moldovan, zis ”Calu”, și șeful rețelei de prostituție din sudul insulei Tenerife, unde funcționa și clubul politicianei din AUR. 

d8a20daef3386d3a6234d1e9443ab7ff.jpg

Comentarii Facebook