Sesiunea Specială organizată de Ursus pentru studenţii din Cluj se află în plină desfăşurare (P)

 

La nici două săptămâni de la startul Sesiunii Speciale URSUS, studenţii clujeni au răspuns entuziasmaţi provocării creative lansate şi s-au înscris în număr foarte mare în concurs. 

 

Competiţia se anunţă a fi strânsă:  până în acest moment, peste 100 de echipe şi-au anunţat intenţia de a „construi un urs” până la sfărşitul Sesiunii, respectiv 8 martie.

 

Miza este mare, în joc fiind un premiu în valoare de 1500 de euro, acordat în urma jurizării ”urşilor” precum şi un premiu de 500 de euro, acordat de către comunitatea online URSUS. Juriul pentru premiul cel mare va fi alcătuit din  reprezentanţi ai Universităţii de Arte şi Design, ai administraţiei locale şi ai organizatorilor. 

 

Sesiunea Specială Ursus încurajează creativitatea şi responsabilitatea studenţilor clujeni. Combinând o viziune creativă cu materialele clasice sau neconvenţionale folosite în „construcţia urşilor”, studenţii înţeleg şi îşi asumă reprezentarea aceluiaşi simbol în modalităţi diferite. Lucrările expuse vor fi cele care întrunesc caracteristicile principale ale simbolului URSUS: puternic, plin de viaţă, carismatic şi prietenos. Creativitate la superlativ: Sesiunea Specială URSUS e în plină desfăşurare.

 

Mai multe detalii pe www.ursus.ro/cluj.

Comentarii Facebook