Miercuri 24 Aprilie

„Servicii de 5 stele” la o șaormerie din Cluj! Un bărbat a primit mâncare care mirosea urât și a fost dat afară: „Cunoaște cineva patronul?”


Se pierde bunul simț în „orașul de 5 stele”. Un clujean a relatat prin ce situație halucinantă a trecut la o șaormerie din Cluj. După ce a observat că mâncarea pe care a cumpărat-o mirosea urât, bărbatul a încercat să rezolve problema pe cale amiabilă cu angajații. În schimb, a fost ținut la distanță de către firma de securitate a localului, iar patronul acestuia a avut un comportament greu de înțeles. 

Oare cunoaște cineva patronul de la Mama Manu? Azi dimineață la ora 6:30 am cumpărat o șaorma de la mama Manu Mănăștur Minerva. Am cumpărat-o la pachet, în maxim 8 minute am ajuns acasă și am vrut să o mănânc… Dar, surpriză, când am deschis pachetul mirosea foarte tare a acru, gen ceva stricat. 

M-am dus cu ea înapoi să le spun și să le arăt că nu e bună, am mers amiabil și am vorbit frumos cu angajații, nu am făcut reclamație, doar le-am spus că produsul nu este comestibil. O angajată l-a sunat pe patron și i-a spus despre ce este vorba… Telefonul era pe speaker și am auzit când a zis că să îmi dea bani înapoi și să ies afară din unitatea lui că nu îl interesează așa ceva. Auzindu-l ce spune am ieșit afară în fața magazinului că sa nu fie problemă. Au chemat firma de securitate ca să mă îndepărteze de punctul de lucru și să nu fiu agresiv sau obraznic cu ei. 

Afară am întrebat cam 5 oameni care treceau pe acolo dacă miroase urât șaorma și toți au spus că da. A ajuns firma de pază și m-au obligat să plec din fața unității cu un ton ridicat și nervos că ei nu sunt plătiți să mă păzească pe mine cum stau pe domeniul public. Aș dori să iau legătura cu patronul firmei Mama Manu să lămurim acest aspect până nu merg la laborator de analize cu șaorma”, a transmis bărbatul pe un grup de Facebook.

hai.jpg

Comentarii Facebook