Serie incredibilă de mașini parcate fără bunul simț, în incinta unei săli de fitness din Mărăști: „Cum de numa' … parchează pe două locuri?”


Un clujean s-a declarat bulversat de faptul că a găsit trei mașini de aceeași marcă, una după alta, toate parcate pe câte două locuri în interiorul parcării etajate a unei săli de fitness din Piața Mărăști.

„Cum dumniezo' de numa' bemveurile parchează pe două locuri...?”, este întrebarea pe care a adresat-o clujeanul pe rețelele de socializare. 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Reacțiile oamenilor la postarea clujeanului au fost împărțite, majoritatea făcând haz de necaz în cazul parcărilor neregulamentare: „Ce să te mai aștepți de la ei? Rate pentru mașină sunt, dar CASCO costă tati”; „Au senzori proști”.

Au fost însă câțiva dintre ei au ales să sară în apărarea șoferilor indisciplinați: „Din câte pare, parcarea e goala, deci aveai si tu loc. Să înțeleg că problema e că ei au BMW și tu nu?”; „Să-mi zici ce mașină ai, când o să ajung la sală, dacă ne sincronizam, o să-mi parchez mașina lângă a ta să vezi cât loc mai ai să deschizi portiera, când sunt parcate legal în locul respectiv! Apropo, am BMW de vanzare dacă dorești!”.


Comentarii Facebook