Senatorul PSD Cluj, Alexandru Cordoş, i-a cerut fiicei sale să returneze MITA primită

 

Senatorul Alexandru Cordoş a aflat că este cercetat alături de soția lui pentru că a luat mită, dar și-a sunat fiica și i-a cerut să returneze șpaga primită.

 

Senatoul, soţia şi fiica lui sunt la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Cluj.

 

Am încredere că aceste acuzaţii nu sunt adevărate, am încredere în soţia mea, în familia mea. Faptul că lucrează la Resurse Umane, sigur că este obligată să vorbească cu multă lume, dar eu cred că aceste lucruri justiţia le va dovedi că nu sunt adevărate. În ceea ce mă priveşte, nu am nicio legătură cu aceste lucruri, este expunerea omului politic întotdeauna în această situaţie”, a spus Alexandru Cordoș.

 

Surse judiciare au spus că Alexadru Cordoș a fost interceptat în timp ce și-a sunat fiica și i-a cerut să returneze sumele primite sub formă de mită. În schimbul banilor, soția acestuia, care lucrează la Spitalul Clinic Județean Cluj, ar fi facilitat obținerea unor posturi la spital sau la Inspectoratul Școlar Cluj.

 

Alexandru Cordoș se află acum la sediul DNA Cluj, dar nu se știe dacă pentru a fi audiat. 

 

Citește AICI ce sume cerea soția senatorului pentru a facilita obținerea unui loc de muncă.

 

Mihaela Cordoș, soția senatorului PSD de Cluj, este angajată în funcția de referent la Serviciul de Resurse Umane din cadrul Spitalului Clinic Județean Cluj. Mihaela Cordoș era secretarul general al comisiilor de concurs pentru ocuparea funcțiilor publice care sunt scoase la concurs la Spitalul Clinic Județean și avea acces la toate fazele concursului, de la depunerea dosarelor și până la subiectele de examen, susține o sursă judiciară.

 

Spitalul Clinic Județean Cluj ar fi urmat să angajeze 120 de persoane, medici, asistenți medicali și infirmieri în diferite secții medicale. Directorul Spitalului Județean Cluj, Petre Șușcă, a declarat că este la București și că a auzit de percheziții de la colegii săi. El respinge orice acuzații de trafic de influență exercitate de Mihaela Cordoș asupra lui. ”Ea poate să zică orice despre orice. La mine nu a ajuns niciodată cu astfel de treburi și dacă ar fi venit aș fi scos-o afară imediat”, a spus Șușcă.

 

Foto: Senatorul Alexandru Cordoș și soția lui (stânga)

Comentarii Facebook