Senatorul Marius Nicoara vrea ca primarul sa isi ceara scuze de la clujeni pentru praful din oras

Senatorul PNL de Cluj, Marius Nicoara, ii solicita, printr-o scrisoare deschisa, primarului Sorin Apostu sa isi ceara scuze de la clujeni.

 

Parlamentarul clujean sustine ca strazile din oras sunt "adevarate capcane pentru participantii la trafic", iar praful "ne agreseaza in orice zona a orasului ne-am duce".

 

"In municipiul Cluj-Napoca exista mai mult praf decat era in Turda, pe vremea functionarii fabricii de ciment! Municipalitatea plateste, din banii clujenilor, doua firme de salubrizare, dar orasul este insalubru. Clujenii nu-si mai pot lasa copiii afara, pentru ca, in loc de aer curat, acestia inghit praf", se arata in scrisoarea deschisa a senatorului Marius Nicoara.

 

Liderul PNL Cluj are indoieli asupra calitatii lucrarilor efectuate de firmele de salubritate. "Va rog sa va cereti scuze pentru ca an de an le bagati mana in buzunar pentru a plati clientela politica. Va rog sa le cereti scuze public zecilor de mii de mame si copii care in fiecare primavara sunt nevoiti sa inghita tone de praf. Va rog sa le cereti scuze public zecilor de mii de soferi care sunt nevoiti sa platească taxele si impozitele locale, fara a beneficia cu adevarat de servicii de calitate", isi incheie scrisoarea Marius Nicoara.

Comentarii Facebook