Senatorul clujean Mihai Goțiu a obținut rezultatele de la IML, după ce a fost lovit de Mirel Palada: Depun plângere penală


Senatorul clujean din partea USR, Mihai Goțiu, a obținut rezultatele de la IML, după ce a fost agresat de sociologul Mirel Palada, precizând că urmează să depună o plângere penală împotriva acestuia.

"Acum va urma depunerea plângerii penale. (...) Probabil, săptămâna viitoare o să iau și certificatul medico-legal, se va elibera și voi merge mai departe. Consider că chiar și în acest caz justiția trebuie să-și urmeze cursul, oamenii trebuie să capete încredere în justiție și cred că este un caz mediatizat, așa încât nu voi face decât ceea ce am făcut și când am venit în Parlament. Nu știu dacă voi ajunge chiar astăzi, să văd exact care sunt procedurile, care e secția competentă, cea care ține de unde a avut loc agresiunea, dar, nefiind din București, nu știu care e. Și în funcție de programul zilei de astăzi voi ajunge astăzi sau mâine să depun plângerea, o să vă anunț", a declarat Mihai Goțiu la ieșirea de la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici", conform realitatea.net.

Întrebat ce relevă analizele pe care le-a făcut la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici", Goțiu a spus: "Analizele constată faptul că a avut loc agresiunea, sunt leziunile la buză și la picior, nu e ceva grav, dar fac dovada agresiunii".

Comentarii Facebook