Semn de normalitate la Cluj! Prima festivitate de absolvire ca la carte. S-a întâmplat la USAMV Cluj - FOTO


Prima festivitate de absolvire din 2021 din Cluj a avut loc la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca, vineri, 18 iunie, în campus. Peste 200 de studenți la Medicină Veterinară, 205 mai precis, s-au bucurat de ceremonia organizată în aer liber, alături de familii și prieteni, respectând toate măsurile sanitare impuse de legislația în vigoare.

Absolvenții din această promoție la Medicină Veterinară sunt 141 la linia de studiu în limba română, 42 la linia de studiu în limba franceză, respectiv 22 la linia de studiu în limba engleză. 

Festivitatea noastră este prima din calendarul de absolvire la USAMV Cluj-Napoca, iar alături de studenți suntem și noi foarte emoționați. Ei sunt primii după doi ani de întrerupere, care au cântat serenadele în campus, primii care au parte de o ceremonie ca într-o mare familie și tot primii care se vor bucura de banchetul de final de an. Sunt o generație foarte bună, care își ia zborul pe drumul ales, dar care ne mândrim că pleacă de la una din cele mai bune școli de Medicină Veterinară din sud-estul Europei. Ne încearcă și o umbră de tristețe, ca la fiecare generație de absolvenți, dar ne și bucurăm că vor purta în lume, oriunde vor merge, mesajul nostru și amintirile adunate în anii de studenție la USAMV Cluj-Napoca. Ei sunt, de fapt, ambasadorii facultății noastre, așa cum sunt și cei dinaintea lor și așa cum vor fi și viitorii studenți, pe care îi așteptăm cu drag la admitere. Mult succes medicilor veterinari, absolvenți în 2021 la USAMV Cluj-Napoca!”, a spus decanul Facultății de Medicină Veterinară, Nicodim Fiț. 

Absolvenții, familiile și prietenii lor, dar și profesorii, alături de conducerea Facultății de Medicină Veterinară și a USAMV Cluj-Napoca, au împărtășit în câteva ore emoții, bucurie, dar și mesaje de mulțumire și recunoștință, într-o sărbătoare comună. Punctul culminant al ceremoniei a fost depunerea Jurământului medicului veterinar, iar emoțiile s-au transferat și spre reprezentanții studenților din anul al V-lea de studiu, care au preluat cheia facultății de la absolvenții de astăzi.

Calendarul festivităților de absolvire la facultățile din cadrul USAMV Cluj-Napoca programează reuniuni, tot în aer liber și, de asemenea, cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare, încă două săptămâni.  

5 (3).JPG

8.JPG

6.JPG

1 (5).JPG


Comentarii Facebook