Seful PDL Campia Turzii propus ministrul Economiei! In clubul lui Cristian Haiduc au loc petreceri "I Hate School"


Noul ministru al Economiei ar putea fi seful PDL Campia Turzii, Cristian Haiduc, in clubul caruia la finele anului 2011 a avut loc petrecerea pentru elevi "I hate School".

Haiduc este presedintele PDL Campia Turzii si mai ocupa si functia de presedinte al Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii.

Numele lui a fost vehiculat dupa ce Andreea Paul Vass a refuzat nominalizarea, anunta presa centrala.

O petrecere in care manuale scolare au fost rupte si incendiate a avut loc in Club Undergound din Campia Turzii, detinut de PDL -istul Cristian Haiduc, secretar de stat in cadrul unei agentii guvernamentale.

"Pentru toti cei ce urasc scoala va oferim ocazia sa va exprimati antipatia pentru ea printr-o petrecere. Cartile si caietele sunt din partea casei. distrugerea lor este permisa... Sexi scolaritele primesc o sticla de sampanie GRATIS. Profesor de muzica DJ YAN, diriginte KARESMA, secretar MC RAKKO, portar DJ BALU... Daca esti fata, carnetul de elev iti aduce un shot gratuit... Don't miss this party...", scria pe afisul care ii invita pe elevi la petrecere.

La intrare in Club Underground erau cativa elevi care au explicat cu lux de amanunte ce se va intampla la petrecere. "Fiecare are cate o carte sa o rupa, sa ii dea foc. Vor fi scosi la tabla si vor face exercitii. Petrecerea o incepem dupa 12.00. O sa fie premiata cea mai sexy scolarita cu o sampanie, shoot -uri. Intrarea pentru fete este libera si baietii platesc. Cine iubeste scoala?", a explicat unul dintre organizatori intr-o inregistrare pe care o puteti vedea AICI.

Comentarii Facebook