Seara petrecerilor la Florești! Doi “carantinați” cu COVID erau la o petrecere, nu acasa în izolare


Petrecerea alături de „greii Clujului” nu a fost singurul eveniment desfășurat în Florești aseară. Sâmbătă seara, 5 februarie, polițiștii clujeni au oprit un alt eveniment privat, desfășurat în jurul orei 19:00. În urma activităților derulate, 16 persoane au fost legitimate.

În jurul orei 19.00, desfășurarea unui alt eveniment privat a fost oprită de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești. În urma activităților derulate, pe raza localității Florești a fost identificat un eveniment privat, fiind legitimate 16 persoane, printre acestea și organizatorul”, anunță IPJ Cluj.

Petrecăreții din Florești aveau în grup și două persoane pentru care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu. 

S-a constatat faptul că față de două persoane prezente în local era dispusă măsura carantinării la domiciliu, în cazul acestora fiind întocmite două sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 1.500 de lei fiecare”, precizează Poliția Rurală Florești.

Petrecere cu GREII CLUJULUI în Florești! Poliția e invitată să le facă o vizită - FOTO

De asemenea, conform prevederilor s-au aplicat măsuri legale față de restul participanților și a organizatorului respectivul eveniment privat, acesta din urmă fiind amendat cu 3.000 de lei, potrivit prevederilor legale.

Comentarii Facebook