,,Se urlă, se râde și se continuă bairamul” - Locatarii unui bloc, disperați de gălăgia produsă de clienții unei terase improvizate din Cluj-Napoca


Locatarii unui bloc din zona Gării se plâng că spațiul din fața unui magazin, aflat în apropiere de locuința lor, s-a transformat într-o terasă improvizată.

O clujeancă care locuiește în zonă susține că ,,bairamul” începe de la primele ore ale dimineții, petrecăreții fiind extrem de gălăgioși. Mai mult, potrivit femeii, muzica bubuie îngrozitor de tare iar cei prezenți la ,,bar”, lasă gunoaie în urma lor. 

Se pare că cei care vin în zonă achiziționează diferite băuturi alcoolice de la magazin, pe care le consumă chiar în fața acestuia transformând zona în propria terasă.

 ,,Terasă neautorizată. V-am mai scris cel puțin se 5 ori. Aveți autorizat un magazin alimentar, în colțul stației de troleibuz, la Gară . MAGAZIN. Dânșii servesc atât băuturi alcoolice cât și cafea exact în fața ușii și sub geamurile blocului. De la 5:30 dimineața, toate busurile de navetiști aici stau și petrec. După ora 6:30 este și mai grav, se urlă se rade și se continua bairamul sub ochii liniștiți și serviabili ai "barului".

Nu mă puneți pe mine sa sun la poliție ca nu e treaba mea. Noi locuim aici și domnul cu magazinul are dreptul sa aiba afacere, câtă vreme respectă niște obligații de baza: nu deranjează. Vă bateți joc prin atitudinea de nepăsare de toți contribuabilii din zona. 

Avem copii care s-ar odihni, avem bătrâni care nu pot trece de mizeria de jos și urletele și râsetele pe ritmuri de manele. Repet: nu e prima oară când va scriu. Măcar un afiș pe stratul verde ( care e plin de țigări și gunoi) cu: păstrați liniștea....sau orice credeți ca ar opri aceasta nesimțire.

Am fost la țara și în zona magazinului alimentar nu au voie sa consume....da? La Băbeni, sat, primăria a dat hcl. Aici nu...aici e voie. .. Sunt curioasă ce rezolvați.”, a reclamat femeia. 


Comentarii Facebook