Se răcește vremea în Cluj-Napoca: Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare în zilele care urmează


Temperaturile vor scădea în următoarele zile în municipiul Cluj-Napoca, iar sfârșitul de săptămână va aduce chiar și fulguieli pe timp de noapte în oraș. 

După ce în primele două luni de iarnă temperaturile  au fost mult prea ridicate pentru perioada în care ne aflăm, iar termometrele au arătat temperaturi neașteptat de mari pentru zona geografică în care se află Cluj-Napoca, într-un final s-a anunțat că în municipiu clujenii vor avea parte și de ninsori.

Potrivit Meteorologilor, vremea se va răci în Cluj-Napoca, iar ninsorile își vor face apariția începând cu ziua de vineri, 20 ianuarie. 

Prognoza meteo pentru weekendul 20 – 22 ianuarie

Vineri, 20 ianuarie:

Cerul va fi în totalitate acoperit de nori, iar temperaturile vor scădea. Maxima zilei va fi de 5 grade Celsius, iar minima de -1 grad Celsius. Conform prognozei, sunt așteptate perioade de ninsoare sau fulguieli, șansele de precipitații fiind de 83%.

Sâmbătă, 21 ianuarie: 

Temperaturile scad și mai mult. Pe timpul zilei sunt așteptate 2 grade Celsius, iar pe timpul nopții -3 grade Celsius. Cerul va fi predominant acoperit de nori, iar șansele de precipitații sunt de 25%.

Duminică, 22 ianuarie:

Ultima zi din săptămâna aceasta readuce temperaturile mai ridicate înapoi, astfel că, maxima zilei va fi de 6 grade Celsius, în timp ce minima va fi de doar un grad Celsius. Șansele de precipitații vor fi reduse (25%), iar cerul în mare parte acoperit de nori.


Comentarii Facebook