Se înmulțesc furturile în Florești! Tânăr de 21 de ani, arestat pentru că a sustras 2 unelte electrice și o bicicletă din curțile oamenilor


Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Florești, este bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Acesta ar fi sustras din curțile a două imobile din localitatea Florești, două unelte electrice și o bicicletă, cauzând un prejudiciu estimat la suma de 2.000 de euro.

La data 14 februarie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Florești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. 

Din cercetări a reieșit faptul că în perioada 6-8 februarie, acesta ar fi pătruns în curțile a 2 imobile din localitatea Florești, iar din interiorul a 2 anexe, situate într-una dintre proprietăți, ar fi sustras 2 unelte electrice și o bicicletă, cauzând un prejudiciu estimat la suma de 2.000 de euro.

De asemenea, în perioada 7-8 februarie, tânărul ar fi pătruns, prin forțarea portierelor, în interiorul unei autoutilitare care se afla parcată pe strada Florilor, din comuna Florești, răvășind bunurile depozitate, însă fără a sustrage vreun bun.

Astfel, în urma activităților investigativ-operative tânărul a fost identificat de polițiști, iar la data de 14 februarie a.c. față de acesta a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore. 

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Comentarii Facebook