Vineri 7 Mai

Se caută martori la accidentul de la Jibou, unde patru studente de la UTCN au murit tragic


Avocații familiilor studentelor care au murit în accidentul de la Jibou, din mai 2018, caută martori la accident. 

Mai precis, avocații vor să discute cu matorii care pot spune dacă ”semnalele acustice și luminoase de la nivelul căii ferate din Jibou, județul Sălaj, funcționau corespununzător”.

În data de 17 mai 2018, pe centura ocolitoare a orașului Jibou, județul Sălaj, a avut loc un accident rutier, accident în care și-au pierdut viața 4 studente, autoturismul în care se aflau fiind lovite de tren. 

Tragedia în care au decedat cele 4 tinere a șocat o țară întreagă și a lăsat în doliu familiile îndurerate care nici până în ziua de astăzi nu și-au găsit liniștea.

Deși la momentul producerii accidentului au existat în mediul virtual zeci de persoane care au acuzat funcționarea necorespunzătoare a semnalelor acustice și luminoase de la nivelul căii ferate din Jibou, până în ziua de astăzi nu s-a găsit nici un martor care să fi putut oferi informații relevante asupra acestor afirmații.

Mai mult decât atât, aceleași acuze cu privire la funcționarea necorespunzătoare a semnalelor de la aceeași cale ferată continuă să apară în mediul public chiar și acum, după mai bine de un an de la accidentul din Jibou.

Întrucât familiile victimelor implicate în tragicul accident doresc cu disperare aflarea adevărului, facem apel la toate persoanele care ar putea oferi informații relevante asupra acestui subiect, care să ajute familiile victimelor implicate să afle dacă în ziua respectivă, 17 mai 2018, semnalele acustice și luminoase de la nivelul căii ferate din Jibou, județul Sălaj, funcționau corespununzător”, precizează avocatul Mădălina Dascăl.

Patru studente de la Universitatea Tehnică Cluj au murit într-un accident - VIDEO DRAMATIC

Comentarii Facebook