Duminica 28 Noiembrie

Scuarul de la CEC, amenajat pe bani europeni, a devenit parcare pentru CEC - FOTO


Scuarul de la CEC, care a fost reamenajat de Primăria Cluj-Napoca, a devenit parcare pentru angajații CEC. Înainte, măcar, acolo parcau toți oamenii din zonă, dar acum este parcare exclusivistă, în centrul orașului.

De vreo 2 luni, la scuarul CEC proaspăt renovat a redevenit parcare. În partea dinspre strada Brassai a fost montat un stalpisor retractabil probabil pentru a facilita accesul cu mașina spre banca CEC ( desi au acces din curtea blocului). Nicio problema, dar de cand a fost montat stâlpișorul squarul a devenit parcare pentru masinile angajatilor (precizez că au 4 locuri rezervate pe strada Brassai). Zi de zi sunt parcate mașini acolo”, ne-a relatat un cititor.

Acesta a surprins și fotografii cu scuarul înțesat cu mașini. 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, ne puteți sesiza pe office@stiridecluj.com, pe Facebook sau pe Whatsapp (0722804093).

Comentarii Facebook