Scrisoarea unei eleve din Cluj către Raisa, fetița omorâtă de polițistul din București pe trecerea de pietoni - FOTO


O fetiță de 14 ani din Cluj-Napoca a scris o scrisoare plină de emoție, după decesul Raisei, accidentată pe o trecere de pietoni din București, de un polițist. 

"Dragă Raisa, 

Cu toate că nu te-am cunoscut niciodată, vestea morții tale m-a întristat teribil. Am plâns pentru tine deoarece Dumnezeu a fost nedrept cu tine și te-a luat prea repede dintre noi. 

Cu toate acestea știu că acum acolo unde ești tu, în Rai, ne privești și ești mai fericită decât aici, pe Pământ. Părinții tăi nu mai trebuie să plângă și să fie triști fiindcă ei nu te-au pierdut definitiv, ci te vor întâlni într-o zi sus în ceruri așa cum îmi doresc să te întâlnesc și eu. 

Îl rog pe Dumnezeu să te ierte, dacă ai avut păcate și să îți ofere odihna veșnică. Și eu sunt de aceeași vârstă cu tine, iar de azi eu te vor considera prietena mea și îmi doresc să mă călăuzești pe mine și pe toți pe care îi iubești să facă tot ce e bine. 

Până când ne vom revedea sus în ceruri, trebuie să trăim cu speranța că te vom vedea odată și atunci vom fi cei mai fericiți”, Isabella Popa, conform observatornews.ro

Polițistul care a omorât-o pe Raisa a fost pus sub control judiciar

Polițistul care a lovit mortal o fată în București, pe trecerea de pietoni, și a rănit o alta, avea numai două luni de pregătire. 

Acesta a lucrat înainte în Anglia și a fost angajat din sursă externă, fără a absolvi cursurile unei școli de poliție.

Deși era în timpul programului în momentul producerii accidentului de joi, acesta nu se afla într-o misiune urgentă.

După comiterea accidentului, agentul de 27 de ani a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Polițistul care a lovit mortal o fetiță în accidentul de joi, din Capitală, și a rănit o alta, a fost pus la dispoziție, declară șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet: ”având în vedere măsura dispusă de către procurorul de caz, conform statutului polițistului, în calitate de șef al Poliției Capitalei, am dispus retragerea de pe funcție și punerea lucrătorului la dispoziție”, conform Antena3.ro.

Accidentul produs de polițist a avut loc în Sectorul 1, unde mașina de poliție a accidentat, joi după-amiază, două fete. Una dintre acestea a murit, iar cealaltă a ajuns la spital.


Comentarii Facebook