Mașină răsturată de un șofer de 16 ani, pe drumul Cluj - Oradea, pe calea ferată. Accidentul a fost între Poieni și Ciucea - FOTO


UPDATE

Traficul feroviar a fost reluat în jurul orei 20:45.

------------------------

Pompierii clujeni au intervenit duminică la un accident de circulație produs între Poieni și Ciucea, unde o mașină a ”aterizat” pe calea ferată.

Accidentul s-a produs pe DN1E60, în localitatea Poieni, unde un tânăr de 16 ani, care se deplasa spre localitatea Ciucea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se pe ținele căii ferate.

Testarea cu aparatul etilotest nu a indicat prezența alcoolului.

În cadrul cercetărilor urmează a fi stabilite circumstanțele conducerii autoturismului de către tânărul de 16 ani, transportat la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate.

Pompierii au intervenit pentru a acorda îngrijiri victimei de la accidentul din Poieni

O autospecială din cadrul Detașamentului de Pompieri Huedin și un echipaj SAJ au intervenit în urma răsturnării unui autoturism pe calea ferată, în zona localității Valea Draganului.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 18.30, iar la fața locului au găsit un autoturism răsturnat pe calea ferată și ocupantul ieșit din aceasta.

Un tânăr a fost consultat la fața locului de la echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Acesta era în stare de conștiență și cooperant.

Traficul feroviar a fost oprit pe linia respectivă.

WhatsApp Image 2022-01-16 at 20.03.14.jpeg

Comentarii Facebook