Școlile din Cluj sunt pregătite să primească elevii la ore


Școlile clujene sunt pregătite aproape în proporție de 100% să își primească elevii la ore în noul an școlar 2013-2014. La nivelul județului Cluj nu există școli care să nu își poată începe activitatea în data de 16 septembrie.

În proporţie de 97%, toate unităţile de învăţământ din judeţul Cluj au încheiat lucrările de igienizare şi pregătire a spaţiilor destinate procesului de învăţământ până ieri, 12 septembrie 2013. Doar 17 unităţi urmează să mai desfăşoare astăzi şi mâine activităţi în vederea asigurării curăţeniei spaţiilor în care s-au efectuat şi încheiat de curând lucrările de reparaţii şi finisaje.

99% dintre unităţile de învăţământ din Cluj vor fi încheiat orice fel de lucrare până la sunetul primului clopoţel de luni, 16 septembrie 2013”, transmit reprezentanții ISJ Cluj.

Doar șase școli vor mai desfăşura lucrări şi puţin după data de 15 septembrie 2013, fără a fi afectate însă spaţiile destinate efectiv procesului de învăţământ.

Aceste lucrări se desfăşoară de cele mai multe ori în afara clădirii propriu-zise a şcolii, la garduri, poduri sau faţada exterioară.

Comentarii Facebook