Schimb de mașini cu scandal la Cluj. S-a lăsat cu plângeri la Poliție


O familie din Florești susține că a rămas fără mașină, în urma unei tentative de schimb de mașini eșuată.

Astfel, un tânăr din Florești a vrut să facă un schimb de mașini, la sfârșitul săptămânii trecute, cu un alt bărbat, din Huedin. Cei doi ar fi stabilit să facă un ”test drive” cu mașina celuilalt înainte de a finaliza înțelegerea. Tânărul din Florești a sesizat o serie de probleme la autoturismul pe care urma să îl primească, în timp ce îl conducea, astfel că l-a sunat pe proprietarul mașinii să îi spună că înțelegerea a picat, însă acesta nu a vrut să îi mai returneze mașina.

Familia părții ”vătămate” a mers la Poliția Florești pentru a depune plângere privind furtul mașinii, acuzând că oamenii legii nu fac niciun progres.

De zece zile am fost și am depus plângere la Poliție și nu se întâmplă nimic. Le-am spus și cum îl cheamă pe cel care ne-a furat mașina și tot, dar nu mișcă un deget”, ne-a relatat mama tânărului din Florești.

Mai mult, femeia spune că în momentul în care fiul său l-a sunat pe bărbatul din Huedin pentru a-i cere mașina înapoi, acesta i-ar fi solicitat 500 de euro în schimb.

Fiul meu a descoperit mai multe nereguli la mașină și nu a mai vrut să facă schimbul, așa că l-a sunat pe omul acela să îi dea mașina înapoi. Când i-a răspuns i-a zic că el nu e fraier și dacă vrea mașina înapoi să îi dea 500 de euro”, a mai declarat clujeanca.

Chestionat de polițiști, susține femeia, bărbatul din Huedin ar fi spus că afacerea dintre cei doi a fost încheiată și că a rămas ca tânărul să îi trimită actele de vânzare-cumpărare.

Totuși, conform unor surse implicate în anchetă, există imagini video în care cei doi proprietari sunt surprinși când fac schimb de acte și își mută obiectele din portbagajele autoturismelor, apoi pleacă separat, fiecare în mașina celuilalt.

IPJ Cluj a precizat că o sesizare în acest sens a fost formulată, în data de 20 iunie.

”Este înregistrată la Secția 6 Rurală Florești o sesizare făcută de către un tânăr, în care sunt semnalate anumite neînțelegeri între acesta și un bărbat din Huedin, cu care ar fi făcut schimb de mașini. Aspectele semnalate sunt analizate de către polițiști, pentru a stabili întrunite elementele constitutive ale unei infracțiuni, pentru a fi dispuse măsurile legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook