Scene șocante într-un club clujean! A abuzat o fată inconștientă și nimeni nu a LUAT MĂSURI - VIDEO

UPDATE

Poliția Cluj s-a desizat la inițiativa Știri de Cluj: ”În urma apariției în spațiul public a unor imagini care prezintă o persoană de sex masculin care ar fi practicat onanismul într-un parc din municipiul Cluj-Napoca, polițiștii s-au autosesizat și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Precizăm faptul că sunt efectuate cercetari din oficiu privind săvârșirea aceleiași infracțiuni, în baza unor imagini ce ilustrează două persoane care, aflându-se într-un local public, ar fi desfășurat acte de natură sexuală.

În ambele situații au fost demarate activități pentru identificarea  persoanele în cauza și dispunerea măsurilor în consecință”.

---------------------

Un tânăr a fost filmat într-un club clujean în timp ce abuza o tânără inconștientă, cel mai probabil beată. 

Bărbatul s-a urcat peste ea, chiar pe ringul de dans. Se parte că tânăra era inconștientă, probabil drogată, scrie monitoruldecluj.ro.

Nu este clar unde s-a petrecut scena. Șocant este că toți s-au apucat să filmeze tot ceea ce s-a întâmplat și au postat imaginile pe rețelele sociale. Poliția Cluj ar trebui să se sesizeze. 

Dacă cineva știe unde s-au petrecut aceste lucruri, ne poate sesiza. 

Video: monitoruldecluj.ro

Comentarii Facebook