Duminica 28 Aprilie

Scenariu de FILME la Gherla. Un clujean s-a urcat în mașină și a urmărit hoții care veniseră la furat la el în cartier



Patru bărbați, acuzați de comiterea mai multor furturi, au fost reținuți, pentru 24 de ore, de polițiștii clujeni.

La data de 30 mai a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, patru bărbaţi, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Din cercetările polițiștilor a reieşit că, în 28/29 mai, în cursul nopţii, cei în cauză ar fi sustras bunuri dintr-un autoturism parcat şi, prin escaladarea gardului, ar fi pătruns în imobile din Gherla. Din anexe şi dintr-un autoturism neasigurat, aflat într-o curte, ar fi sustras unelte electrice şi aparatură electrică.

De asemenea, hoții au fost surprinși în flagrant delict de un proprietar în timp ce ar fi pătruns într-un alt autoturism, neasigurat, aflat într-o curte. Bărbaţii ar fi părăsit locul faptei cu un vehicul, iar proprietarul i-a urmărit cu un autoturism, sesizând poliţia. Cei în cauză au fost opriţi în trafic de poliţişti şi conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

Prejudiciul total reclamat de părţile vătămate este de aproximativ 4.000 de lei, fiind recuperat în totalitate.

Cei patru au fost reţinuţi pentru 24 de ore, faţă de două dintre persoanele în cauză, de 19 şi 35 de ani, din Gherla si Câmpia Turzii, instanţa competentă a dispus măsura arestarii preventive pentru 30 de zile, iar faţă de doi tineri, de 25 şi 27 de ani, din Gherla şi Cluj-Napoca, se continuă cercetările în stare de libertate.

Comentarii Facebook