Scandalagiu reținut de polițiști după ce a sărit la bătaie într-un local din Cluj. A distrus și ușa barului



Un tânăr de 22 de ani a fost reținut poentru 24 de ore de polițișltii clujeni, acesta fiind acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce a cauzat un scandal într-un local.

La data de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au depistat în incinta un complex comercial, din centrul municipiului, un bărbat identificat și cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice”, informează IPJ Cluj.

Potrivit oamenilor legii, la data de 24 martie a.c., în jurul orei 01:45, bărbatul de 22 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se afla pe strada David Ferenc din Cluj-Napoca, ar fi amenințat și agresat fizic un alt bărbat, distrugând totodată sistemul de închidere al unei societăți comerciale din zonă.

În urma investigațiilor efectuate și a probatoriului administrat, rezultă faptul că, bărbatul, prin comportamentul său, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi adus atingeri grave demnității persoanelor prezente, fapt pentru care a fost dispusă cercetarea acestuia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Față de tânăr a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore de către polițiști, iar cercetările continuă sub coordonarea unității de parchet competente.

Comentarii Facebook