Duminica 5 Februarie

Scandalagii, reținuți de polițiștii clujeni! Au luat la bătaie un bărbat, cu pumnii și bâtele, chiar într-un magazinTrei persoane au fost reținute de polițiștii clujeni după ce au cauzat un scandal chiar în incinta unui magazin.

La data de 29 octombrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au reținut, pentru 24 de ore, trei bărbați din comuna Petreștii de Jos, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte prevăzute de Codul penal”, informează IPJ Cluj.

Conform probatoriului administrat, la data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 18:00, cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, în timp ce se aflau în comuna Petreștii de Jos, localitatea Livada, în fața unui magazin alimentar, l-ar fi amenințat, agresat fizic cu pumnii și cu obiecte contondente pe un bărbat, de 30 de ani, din Turda, după care i-ar fi distrus acestuia autoturismul, tulburând grav ordinea și linistea publică în zonă.

Cei în cauză urmează a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii Facebook