Scandal uriaş în Penitenciarul Gherla: Mai mulți deținuți s-au bătut cu arme improvizate, unul dintre ei a ajuns în comă la spital


Scandal cu cioburi și cuțite improvizate între deținuții din penitenciarul Gherla, județul Cluj! Mai mulți deţinuţi s-au bătut crunt după ce au consumat alcool improvizat în camera de detenţie. Unul dintre ei a ajuns în comă la spital.

Totul s-ar fi întâmplat în interiorul unei camere de deținere din Penitenciarul Gherla. Surse apropiate ale anchetei spun că ar fi vorba despre cinci deținuți, care se aflau în interiorul aceleiași camere de deținere și care au consumat alcool improvizat. Băuți bine, cei cinci indivizi s-au luat la bătaie cu cioburi și cuțite improvizate. Unul dintre deținuți ar fi fost înjunghiat.

Bărbatul, în vârstă de doar 30 de ani, a fost transportat de urgență la Spitalul Militar din Cluj. Medicii au reușit să îi stabilizeze starea, însă acesta a rămas sub supravegherea medicilor. S-a deschis o întreagă anchetă la Penitenciarul Gherla, iar secția și camera de deținere sunt verificate, scrie Antena 3 CNN.

Situația pare scăpată de sub control la Penitenciarul Gherla! O altă tentativă de omor a avut loc la începutul lunii martie

Situația pare scăpată de sub control la Penitenciarul Gherla! La începutul lunii martie Știri de Cluj a relatat despre cazul celor trei deținuți de la Penitenciarul Gherla, care au încercat să omoare un alt bărbat încarcerat. Tentativa nu a reușit, ba mai mult autorii au fost bătuți bine.
Deținutul agresat a fost prezentat la cabinetul medical, unde s-a constatat faptul că prezenta plagă tăiată în regiunea mandibulară stânga de aproximativ 6 centimetri, pentru care i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare și a fost apelat Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. Ulterior, cu sprijinul echipajului medical sosit în cadrul unității, deținutul a fost prezentat la Spitalul Municipal Gherla și Spitalul Militar Cluj-Napoca, pentru consult medical de specialitate și investigații medicale suplimentare.

De asemenea, au fost prezentați la cabinetul medical și agresorii, iar în urma examinării medicale s-a constatat faptul că un deținut nu prezenta urme de violență, un deținut prezenta «traumatism zona temporală», iar un deținut prezenta «plagă superficială de aproximativ 10 centimetri regiunea lombară dreapta».

O echipă de lucrători de poliție din cadrul I.P.J. Cluj – Poliția Municipiului Gherla s-a deplasat la sediul unității pentru a efectua cercetări la fața locului și pentru audierea deținuților care se aflau în curtea de plimbare.
Celor trei agresori le-au fost întocmite rapoarte de incident și au fost relocați la camere diferite. Despre producerea evenimentului a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate, urmând a fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla”, arăta Penitenciarul Gherla.

Comentarii Facebook