Luni 30 Ianuarie

Scandal URIAȘ în centrul Clujului! Un mecanic de locomotivă și-a pierdut mințile - VIDEO

 

Un mecanic de locomotivă a făcut cun scandal uriaș în centrul Clujului, iar polițiștii de la Secția 1 l-au încătușat.

 

Incidentul a avut loc loc luni, în jurul orei 12.00, pe strada Regele Ferdinand. Mecanicul de locomotivă, Radu Stan (foto), originar din comuna Panticeu și-a parcat mașina la întâmplare, blocând o bandă de circulație. La un moment dat, un polițist de la Poliția Locală l-a abordat pe mecanicul de locomotivă care conducea un autoturism de teren și l-a întrebat care este motivul opririi. În acel moment, susțin martorii, bărbatul a devenit violent și recalcitrant spunându-i polițistului de la Poliția Locală că îl va ”dezbrăca”, conform evz.ro.

 

La scurt timp, prin zonă a trecut un echipaj de la Poliția Cluj Napoca, mai exact de la Secția 1 de Poliție. În plin scandal, mecanicul de locomotivă a intrat în mașina lui cu intenția de a pleca fără să se mai legitimeze, dar a fost oprit de polițiștii care au reușit să îi pună acestuia cătușele.

 

Bărbatul a fost dus la Secția 1 de Poliție unde a fost audiat pentru infracțiunea de ultraj. Procurorul de caz a refuzat să îl ducă pe bărbatul recalcitrant în fața unui judecător, considerând că acesta poate fi cercetat în stare de control judiciar.

 

Radu Stan este mecanic de locomotivă și este angajat la CFR. 

Video: Ncn Cluj

Comentarii Facebook