Scandal terminat cu intervenția Poliției în Gheorgheni. Un bărbat a fost reținut după ce și-a bătut și sechestrat concubina


Polițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat că și-a agresat și și-a sechestrat concubina.

”La data de 2 octombrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca, au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj. Acesta a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa și-ar fi agresat concubina, o femeie în vârstă de 33 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj”, informează IPJ Cluj. 

Totodată acesta prin folosirea forţei a reţinut-o pe femeie în locuinţă până la intervenţia la faţa locului a poliţiştilor Secţiei 3 Poliţie Cluj-Napoca.

Bărbatul este reţinut şi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, nerespectarea hotărârii judecătorești și violență în familie,  fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

La expirarea perioadei de reținere cel în cauză va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Comentarii Facebook