Scandal la Târgul de la Negreni, din cauza condițiilor și taxelor mari: ”Data viitoare vă sfătuiesc să mergeți cu bani la dvs!” - VIDEO


Un comerciant de la Târgul de la Negreni acuză organizatorii că cer numai taxe uriașe și nu face nimic pentru a asigura condiții. Mircea s-a filmat în timp ce cosea terenul pe care a plătit 850 de lei chirie, lucru pe care ar fi trebuit să îl facă organizatorii, Primăria din comuna Negreni. 

Cred ca în acest târg administratori vad doar bani. Dar condiții și locuri amenajate, coșuri de gunoi nimic. Personal mi-am dus cositoarea cu mine și după ce am plătit așa zis loc de vânzare … a trebuit sa mă apuc sa tai iarba. Cred ca nu e o bună administrare a acestui târg. În rest vânzarea a fost bună!!

Pe ce am avut eu acolo am plătit 850 lei. 

Probabil eu de asta am plătit așa puțin (850 lei), pentru că am fost în ceva zonă mai retrasă, nu în centru târgului. Poate asta face și diferența de preț. În acel preț se putea merge de duminică până duminică!”, a mai spus Mircea H.

Un participant i-a explicat că erau coșuri de gunoi. ”Coșuri de gunoi o fost în tot târgul. Mari pretenții aveți voi vânzătorii, dar țineți la prețuri de numa și după le lăsați. După voi mai rău ca în cocina de porci ramane”, a transmis acesta.

Comerciant: ”Data viitoare vă sfătuiesc să mergeți cu bani la dumneavoastră!”

Replica comerciantului poate fi considerată cam dură: ”Ai vrut sa cumperi ceva și nu ți-au ajuns bani, este? În primul rând, dacă îmi plăcea mizeria nu mai curățăm acel loc. Pot sa spun că eu personal, având saci de menaj de-acasă, am avut unde să arunc mizeriile.

Legat de prețuri ați văzut ce prețuri erau la mâncare?? Gândiți-vă ca sunt și cheltuieli, din partea noastră ca vânzători.

1. Motorina până la Negreni. Plus motor pornit o săptămână seara pentru puțina caldură.

2. 850 lei pentru loc.

3. O săptămâna cu mâncarea cumpărată de-acolo trebuie să ai bani să papi acolo.

Data viitoare vă sfătuiesc să mergeți cu bani la dumneavoastră!”, a replicat Mircea H.

Un alt participant i-a sugerat să nu se mai plângă și să facă condiție fizică.

Eu cred ca nu cer mult dacă am plătit 850 de lei pentru acel loc, cel mult să fie iarba tăiată? Atât pentru mine cât și pentru vizitatori era bine. Oamenii se udau pur și simplu cum umblau prin iarba netăiată.

Despre condiția fizica stați liniștită că în multe feluri fac condiție fizică fără să plătesc eu!”, a mai spus Mircea.

Comentarii Facebook