Scandal la romii din Florești. Zeci de oameni au ieșit în stradă VIDEO


Un scandal a izbucnit, duminică după-amiază, în zona coloniei de romi din Florești.

Zeci de persoane au ieșit pe stradă, deși România se află în plină stare de Urgennță, iar oamenii sunt obligați să stea în case.

La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că, pe strada Tudor Vladimirescu, din localitatea Florești, județul Cluj, a avut loc o stare conflictuală spontană, între un bărbat în varstă de 43 de ani, din comuna Florești și fiul său de 25 ani”, informează IPJ Cluj.

În urma discuțiilor în contradictoriu dintre cei doi, starea conflictuală a luat amploare, cei doi lovindu-se reciproc.

La sosirea echipajului de poliție la fața locului, persoanele care se aflau în stradă în acel moment au intrat în locuințe. 

Polițiștii Secției 6 Poliţie Rurală Florești s-au sesizat din oficiu, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Ordonanța Militară nr. 3 a impus o serie de restricții de circulație, oamenilor fiindu-le interzis să circule pe străzi fără motive întemeiate și fără să aibă declarații de la angajatori sau declarații pe propria răspundere. De asemenea, sunt interzise evenimentele sau activitățile la care participă mai mult de 3 persoane (sau câte stau în locația în care se izolează).

Amenzile pentru cei care încalcă aceste măsuri primesc amezi care încep de la 2.000 de lei.


Comentarii Facebook