Scandal la Moara de Vânt, Sălicea. O turistă s-a dus la îngrijitori cu un animal mort și a primit o replică lipsită de umanitate - VIDEO


O turistă a reclamat, sâmbătă, 2 octombrie, că animalele nu au apă și chiar a arătat un animal mort. Cei de la casa de bilete au replicat că nu e mare lucru, pentru că animalele mai și mor. 

Femeia s-a prezentat la casa de bilete cu un animal mic, mort, ținut în mână. Vietatea a fost luată dintr-un țarc unde intră și copiii. Toată scena a fost filmată.

Turistă: Cum se explică să fie un animal mort, între celelalte animale, fără apă. 

Angajat: Auzi, nu fă așa gură. Animalele mai mor și ele!

Turistă: Nu au apă la căldurile astea…?

Angajat: Au apă. Tu nu stai toată ziua să vezi, dacă au apă. Suntem ocupați!

Turistă: Pentru asta plătim bilet să vedem animale moarte…?

Angajat: Ce dacă e mort...

Anul trecut, turiștii au filmat un cerb care gâfâia îngrijorător, iar oamenii au spus că a fost din cauza caniculei. Proprietarul parcului zoologic, Wilhelm Dietrich, a declarat că tânăra care a sesizat iubitorii de animale a exagerat. ”Am scris o replică şi am facut poze cum arata animalul în realitate, realitate care este alta decat cea descrisa de tânăra nepricepută, exagerată şi fanatică. Cu cine a vorbit si despre ce au vorbit si din ce context a scos cele spuse cica de angajat, nu stiu. Stiu doar ca ne iubim animalele, am platit multi bani pe unele si sigur nu le lasam sa moara. Daca doriti va puteti convinge personal de cele spuse la fata locului sau sa cititi recenziile vizitatorilor pe google...”.

Cerb lăsat să se zbată între viață și moarte la parcul de animale din Sălicea / Proprietarul neagă acuzațiile - VIDEO

Comentarii Facebook