Vineri 7 Octombrie

Cerb lăsat să se zbată între viață și moarte la parcul de animale din Sălicea / Proprietarul neagă acuzațiile - VIDEO


O întâmplare dramatică a fost relatată de la o clujeancă, după o vizita la parcul Moara de Vânt din Sălicea, unde se duc foarte mulți clujeni. Un cerb a fost filmat în timp ce trăgea să moară, fiind extrem de afectat de caniculă.

Cel mai canceros loc în care poți sa mergi sa vizitezi animale este Moara de vânt din Sălicea, jud. Cluj.

Locul în care dacă le spui angajaților că un cerb stă să moară, în soare, gâfâind extrem de zgomotos și abia ridică capul, într-un țarc în fundul parcului fără măcar un copac sub care să se adapostească la umbra, ei îți raspund: "Mai MOR și animalele acestea".

Măcar apa are, dar atitudinea angajaților e dezgustătoare.

P. S. Și animalele se deshidratează, și pentru ele este periculos soarele”, a relatat clujeanca.

------

UPDATE

Clipul a fost șters de cea care l-a postat. Între timp, proprietarul parcului zoologic, Wilhelm Dietrich, a declarat că tânăra care a sesizat iubitorii de animale a exagerat. ”Am scris o replică şi am facut poze cum arata animalul în realitate, realitate care este alta decat cea descrisa de tânăra nepricepută, exagerată şi fanatică. Cu cine a vorbit si despre ce au vorbit si din ce context a scos cele spuse cica de angajat, nu stiu. Stiu doar ca ne iubim animalele, am platit multi bani pe unele si sigur nu le lasam sa moara. Daca doriti va puteti convinge personal de cele spuse la fata locului sau sa cititi recenziile vizitatorilor pe google...”.

Comentarii Facebook