Scandal la clubul Bamboo! Doi boxeri cunoscuți s-au ”contrat” după o altercație între femei

 

Un scandal care a avut loc la clubul Bamboo, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, este anchetat de poliţiştii clujeni. 

 

Potrivit unor surse judiciare, şeful echipei de pază de la clubul Bamboo, un cunoscut boxer clujean, Marin Filip, proprietar al unui club de box, ar fi intervenit pentru aplanarea unui conflict în care era implicat şi Adalbert Şule, zis ”Tinuţ”, un cunoscut membru al lumii interlope.

 

Chestorul Tudor Grindean, şeful IPJ Cluj susţine că la faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti pentru a aplana incidentul. ”Facem verificări despre incidentul de la Bamboo. Pentru moment atât pot să vă spun. Colegii mei investighează cazul şi pot să îi asigur pe cetăţeni de faptul că avem toleranţă zero pentru astfel de fapte”, a spus chestorul Grindean, care refuzat să mai ofere alte detalii despre amploarea incidentului.

 

Din primele informaţii adunate de poliţişti a rezultat faptul că o femeie care se afla în clubul Bamboo, alături de Tinuţ ar fi avut, în prima fază, un conflict verbal cu o altă tânără. ”Ulterior întreg scandalul s-a mutat în toaletă. Femeile s-au bătut cum se bat femeile, cu poşete în cap şi tras de păr. La un moment dat a intervenit şeful echipei de pază de la Bamboo, pentru a le despărţi şi se pare că între Tinuţ şi Marin a existat un conflict în toaleta clubului”, a declarat un martor.

 

Poliţia a fost sesizată cu privire la un incident produs în zona unui local public de pe strada Argeş. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţă localului, dar nicio persoană din cele implicate şi nici cea care a făcut sesizarea nu mai erau în zonă. Din declaraţia agentului de pază a localului public a reieşit că ar fi fost vorba despre o dispută verbală între două tinere. Până la acest moment nu a fost depusă o sesizare”, a declarat Simona Vârci, purtătorul de cuvănt al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook