Scandal în Piaţa Engels. Taximetrist căzut la pământ ca un fotbalist, pretinde că a fost lovit de un italian - VIDEO

 

Scene ce păreau la prima vedere dramatice, s-au petrecut marți dimineața, în jurul orei 9.10, în Piaţa Engels.

 

Un bărbat era întins pe asfalt și se zvârcolea ca și când ar fi fost lovit grav de un șofer. După câteva minute acesta s-a ridicat în timp ce vorbea la telefon cu Poliția și, când a fost întrebat dacă are nevoie de ambulanță și dacă este rănit, acesta a spus că nu are nimic.

 

Ulterior taximetristul a relatat că el circula în Piața Engels și se deplasa spre strada Constantin Brâncuși, iar dinspre strada Moise Nicoară, stradă cu sens unic, a venit un autoturism de teren care nu i-a acordat prioritate. ”A încercat să fugă și m-am pus în fața mașinii pentru a-l opri. Atunci m-a lovit și am căzut la pământ”, a spus taximetrstul. Acesta a mai spus că după ce l-a lovit și a căzut, șoferul de origine italiană a mutat mașina un metru înapoi. 

 

Șoferul acuzat se apără și precizează că taximetristul a încercat să intre dinspre drumul cu prioritate spre drumul cu sens unic și așa l-a acroșat în partea dreapta spate. ”El a incercat să intre pe strada pe care eram eu. Este un stand de taxi și poate a vrut să ajungă acolo. I-am acordat prioritate și apoi s-a pus în fața mașinii mele și s-a aruncat direct la pământ. Este un șarlatan. Vrea bani acum? A stat la pământ 10 minute și zicea că nu se poate ridica, iar acum este în picioare și vorbește la telefon”, a spus șoferul mașinii de teren.

 

Poziția acestuia este confirmată de un martor, care se afla pe trotuar și care spune că șoferul mașinii de teren nu l-a lovit pe taximetrist și că acesta s-a aruncat la pământ ca un forbalist care simulează.

 

Poliția a refuzat să se deplaseze la locul accidentului, pentru că nimeni nu a fost rănit. Cei doi vor trebui să rezolve problema pe cale amiabilă sau în tribunal. 

 

 

Comentarii Facebook