Scandal în familie, terminat la Poliție, într-o comună clujeană! Un bărbat a fost agresat de nepot și soția acestuia


Scandal monstru într-o familie din localitatea Pădurea Iacobeni, comuna Frata. Un bărbat în vârstă de 66 de ani ar fi fost agresat de către nepotul său și soția acestuia, ambii în vârstă de 31 de ani, cu care s-ar fi angrenat în dispute verbale.

Polițiștii au fost nevoiți să emită chiar un ordin de protecție provizoriu pentru bărbatul agresat.

„La data de 10 august, în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, de către un bărbat în vârstă de 66 de ani, despre o stare conflictuală produsă la imobilul acestuia din localitatea Pădurea Iacobeni, comuna Frata.

La fața locului, polițiștii au constatat că în jurul orei 20.40, bărbatul de 66 de ani, în timp ce se afla la imobilul respectiv împreună cu concubina sa, în vârstă de 44 de ani, ar fi fost vizitat de către nepotul său și soția acestuia, ambii în vârstă de 31 de ani, cu care s-ar fi angrenat în dispute verbale.

În urma discuțiilor contradictorii, bărbatul de 31 de ani și soția acestuia au început să-i agreseze fizic pe cei doi concubini.

Astfel, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, însă, persoana vătămată, respectiv femeia de 44 de ani, s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu”, transmite IPJ Cluj.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Comentarii Facebook