Scandal în Dezmir! Casa Pietrei, acuzată de localnici că a blocat abuziv accesul între sat și drumul național, peste calea ferată - FOTO


Locuitorii din Dezmir sunt foc și pară pe firma Casa Pietrei și pe primarul Grigore Fati, pentru că drumul de acces dinspre  DN1 spre Agrotransilvania, peste calea ferată, a fost blocat. 

Trecerea la nivel de cale ferată pe unde s-a circulat pietonal și face legătura între loc. Dezmir și șoseaua națională a fost inchisa de către Firma Casa Pietrei. Pe aici cetățenii din localitatea Dezmir merg și vin de la serviciu sau din oraș sâmbăta, duminica și în restul zilelor, când nu este autobuz sau pierd autobuzul sau au alt program.

Am o întrebare:

CINE a putut să gândească în acest mod încât să permită să închidă accesul spre Dezmir pietonal, după ce în urmă cu câțiva ani s-a închis accesul auto.

Domnule Primar vi se pare normal. Autobuzele sâmbăta și duminica sunt 6 curse la ore așa cum sunt.

Oamenii mai veneau și cu troleibuzul 5 și pe la Piața Agro spre Dezmir.

Pe unde sa treacă?

Vă rog sa luați măsuri și să se lase o (cărare), măcar ca și la romii de pe Cantonul.

Vă scriu în numele locuitorilor din Dezmir si asteptam o soluție în aceasta saptamana.

Dacă nu o aveți sa ne spuneți cui sa ne adresăm.

Mulțumim”, a punctat perfect un locuitor al satului Dezmir.

Primarul Gigore Fati și-a rupt din timp și a replicat: ”Bună seara. Accesul pietonal va fi redeschis pana vineri, cel tarziu. Vreau sa va informez ca acea trecere nu este autorizata, fiecare o folosește pe propria răspundere”.

Nu este clar ce s-a întâmplat acolo și de ce cei de la Casa Pietrei au putut să închidă un drum public. Locuitorii satului spun că nu toată luema are mașină și acea cărare peste calea ferată era vitală.

Captură1.JPG

Comentarii Facebook