Vineri 7 Mai

Scandal în Dâmbu Rotund, din cauza unui șantier: Muncitorii toarnă beton și operează macarale la aproape 12 noaptea FOTO/VIDEO


Mai mulți locuitori din cartierul clujean Dâmbu Rotund sunt revoltați din cauza faptului că la un șantier din zonă se lucrează cu mult peste orele de liniște normale.

Conform unei clujence, constructorii unui bloc își desfășoară activitățile fără a ține cont de orele de liniște, muncitorii lucrând cu utilaje gălăgioase până la aproape miezul nopții.

Doresc să vă semnalez că în cartierul Dâmbul Rotund pe strada Lombului nr. 2 de câteva lui de zile constructorul unui nou bloc își derulează activitățile în mod discreționar, aș zice chiar după cum bate vântul, întrucât nu sunt puține cazurile în care sâmbăta și duminica se aud tot felul de mașinării turate, claxoane ale unor utilaje (basculante, betoniere), înjurături ale muncitorilor etc. – situație ce deranjează pe toți locatarii din zonă… ca să nu mai zic că de pe șantier  se scoate pe stradă noroi.

Și mai grav este faptul că de câteva săptămâni se lucrează până la 10-12 noaptea (da ați citit bine!). Spre exemplu în noaptea de 19 octombrie au lucrat cu betoniere și macarale până la ora 12:00 și nu e singura dată”, ne-a relatat o locatară din zonă.

Autoritățile nu fac nimic în acest sens deși au existat sesizări ale locatarilor din împrejurimi. Mă întreb de ce Poliția Locală nu ia nicio măsură?”, mai spune femeia, revoltată de situație.


Comentarii Facebook