Scandal în centrul Clujului, ignorat de polițiștii chemați la fața locului: „M-a trimis la plimbare. Poliția Româna e complicea răufăcătorilor”

O dispută, încheiată cu un pumn, a avut loc marți, pe strada Eroilor, din municipiul Cluj-Napoca, însă autoritățile nu au intervenit. 

Un jurnalist clujean a povestit cum a fost martorul unei dispute în centrul municipiului, care s-a încheiat prin simplul fapt că el a intervenit, strigând la agresor. În schimb, povestește jurnalistul, nimeni nu s-a oprit, nimeni nu a intervenit pentru a-l ajuta pe tânărul lovit. Mai trist este, insa faptul ca politia l-a trimis la plimbare, cand s-a oferit sa fie martor.

Cluj-Napoca, orașul cocalarilor

Orașul cocalarilor - Azi am fost martorul unui incident care demolează mitul Clujului civilizat. Un individ l-a lovit cu pumnul în figură pe un tânăr care îl fotografiase după ce lovise cu mașina o trotinetă electrică. NIMENI, dar NIMENI dintre cei care se plimbau pe Bulevardul Eroilor nu a luat atitudine. Am strigat la agresor și l-a lăsat în pace pe tânăr. Tânărul a sunat la 112. Am sunat și eu, în jurul orei 13.30, să las numărul meu de telefon și să precizez că pot fi martor în ancheta care va urma, în mod normal”, povestește jurnalistul Claudiu Pădurean.

Cu toate acestea, nu a primit răspunsul pe care îl aștepta din partea autorităților. Polițistul l-ar fi „trimis la plimbare” enervat la culme că un cetățean se ia de colegii lui.

Nu pentru asta sunt plătiți

Însă polițistul care mi-a preluat apelul m-a trimis la plimbare, după ce mi-am exprimat disponibilitatea de a depune mărturie. S-a enervat când i-am spus că nu am încredere în Poliție, pentru că unii dintre colegii săi și-au bătut joc de reclamația pe care am depus-o atunci când am fost eu agresat în trafic. Acel polițist merită să fie dat afară: nu e plătit din banii mei ca să apere onoarea nereperată a colegilor săi incompetenți, ci să adune date și indicii referitoare la o infracțiune comisă în centrul Clujului. #PolițiaRomână nu e, așadar, decât complicea răufăcătorilor. Pensii speciale da, dar intervenții prompte nu. Rușine!”, a continuat jurnalistul.

Comentarii Facebook