Scad semnificativ temperaturile, iar ninsorile se întorc la Cluj. Vezi prognoza meteo pentru săptămâna 12.12.2022 – 18.12.2022


Scad semnificativ temperaturile în această săptămână la Cluj. În unele zile maximele vor scădea sub pragul înghețului. 

Vremea se răcește în Cluj. De la maxime de 11-12 grade Celsius vom ajunge la zile cu maxie de -2 grade Celsius. Potrivit prognozei meteorologilor, lapovița și ninsoarea își vor face simțită prezența în mjoritatea zonelor din județul Cluj. 

Prognoza meteo săptămâna 12.12.2022 – 18.12.2022

Luni, 12 decembrie: Vremea va fi mai rece în prima zi a săptămânii. Pe timpul zilei sunt așteptate 3 grade Celsius, iar pe timpul nopții temperatura va scădea până la -6 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte acoperit de nori, iar vântul va sufla cu putere atât pe timpul zilei, cât și al nopții.

Marți, 13 decembrie: Ziua de marți vine cu temperaturi și mai scăzute în termometre. Maximele vor ajunge la un grad Celsius, iar minimele vor fi de -8 grade Celsius.

Miercuri, 14 decembrie: Cerul va fi în mare parte acoperit de nori, iar vântul va sufla cu putere (30 km/h). Temperaturile din termometre nu vor fi prietenoase cu noi, fiind așteptate -2 grade Celsius pe timpul zilei și -3 grade Celsius pe timpul nopții.

Joi, 15 decembrie: Sunt posibile câteva reprize de ploaie sau ninsoare, șansele de precipitații fiind de 84%. Potrivit prognozei meteo, pe timpul nopții vor apărea mai mulți fulgi de nea. Maxima va fi de 3 grade Celsius, iar minima de doar un grad.

Vineri, 16 decembrie: Mai cresc temperaturile, însă nu scăpăm de ploaie și de ninsoare. Șansele de precipitații vor fi de 83%, iar cerul va fi în mare parte acoperit de nori. Pe timpul zilei sunt așteptate 8 grade Celsius, iar pe timpul nopții 4 grade Celsius.

Sâmbătă, 17 decembrie: Vor fi 7 grade Celsius pe timpul zilei și -3 grade pe timpul nopții. Șansele de precipitații vor de 70%, iar soarele va fi scump la vedere, cerul fiind în totalitate acoperit de nori.

Duminică, 18 decembrie: Ziua de duminică aduce temperaturi scăzute, însă scăpăm de ploi. Chiar dacă șansele de precipitații sunt aproape inexistente, vântul va sufla cu putere (32 km/h). Maxima va fi de 3 grade Celsius, iar minima de -5 grade Celsius.


Comentarii Facebook