Şaorma şi comoditatea, la ordinea zilei în 2022. Un clujean a bătut toate recordurile, 746 de comenzi de pe o singură aplicație


Românii au comandat intens în anul 2022 prin diferite aplicaţii, mai ales shaorma, cheesburgeri şi cartofi prăjiţi cu sos de usturoi. Un bărbat din Cluj a bătut însă toate recordurile, a reuşit să comande de 746 de ori de pe o singură aplicaţie. 

Ziua cheeseburger şi noaptea shaorma. Asta şi-au comandat românii în 2022 acasă sau la birou. Pizza, cartofii prăjiţi şi sosul de usturoi nu au lipsit nici ele din top. Doar la început de an obiceiurile se schimbă şi, motivaţi, oamenii comandă în primele zile din ianuarie mâncare sănătoasă, scrie Observator.

În scurt timp, revin vechile obiceiuri care se transformă în stil de viaţă. Un clujean a reuşit să atingă un record greu de imaginat.

Cred că a avut undeva la 746 de comenzi. Enorm. Chiar a comandat de 142 de ori un sniţel de pui, ceea ce ne-a impresionat şi pe noi. Ni s-a părut ceva wow.”, a declarat Răzvan Acsente, director marketing aplicaţie, pentru sursa citată.

Tot un clujean a făcut anul trecut şi cea mai scumpă comandă din țară, în valoare de peste 4000 de lei.

Nutriţioniştii spun că mulţi dintre pacienţii care ajung la cabinet cu probleme de greutate au obiceiul să mănânce pe fugă sau nesănătors atunci când sunt la muncă.  

Şerban Damian, nutriţionist: Fie nu mănâncă deloc, fie mărunţişuri, fie primesc mâncare livrată. Şi de obicei fac alegerile facile, cele mai ieftine, cele mai tentante, care potolesc foamea rapid.

Comentarii Facebook