Sam cel Român, un american stabilit la Cluj, își lansează o carte în care își povestește aventura ”mioritică”

 

Sam, un american stabilit la Cluj-Napoca și îndrăgostit de Ștefan cel Mare, lansează de 1 decembrie un volum cu 27 de povestiri ale unui american naufragiat în România. 

 

Editura Eikon şi cluj.travel îi invită pe clujeni sâmbătă, 1 decembrie 2012, de la ora 17.00, la Restaurant ”Vărzărie”, de pe Bulevardul Eroilor nr. 35-37, pentru lansarea cărţii ”Balada supravieţuitorului - 27 de poveşti ale unui american naufragiat în România”.

 

În cadrul evenimentului va cânta la frunză Nucu Pandrea, iar prezentarea cărții va fi făcută de Ciprian Butnaru, Vasile Sebastian Dâncu, Florin Moroşanu,  Bogdan Stanciu şi Alexandru Vlad.

 

Sam cel Român, cum îi place lui să își spună, locuiește la Cluj-Napoca de 10 ani. ”Când am venit în România, țara era mult mai puțin dezvoltată, fără mall-uri, fără bancomate. Cu toate acestea, am rămas aici pentru că este o țară frumoasă, păcat că sunt locuitori. România are o mare problemă: oamenii se plâng și nu fac nimic. Asta mă enervează la ei. Dacă este un concert gratis, vin 10.000, dacă e o problemă cu Guvernul, stau acasă”, a povestit Sam.

 

Sam cel Roman, americanul care iubește Clujul și România VIDEO

Comentarii Facebook