Sam cel Roman, americanul care iubește Clujul și România VIDEO


Americanii din Romania au strâns rândurile pentru a sărbători Ziua Americii. Unul dintre ei trăiește la Cluj-Napoca și își spune ”Sam cel Român”, dar se și laudă cu faptul că sărbătorește atât ziua de 4 iulie, cât și 1 Decembrie.

Sam locuiește la Cluj-Napoca de 10 ani și a dat visul american pe cel românesc.

Americanul este un mare admirator al lui Ştefan cel Mare şi chiar administreaza blog kingofromania.com, unde logo -ul este imaginea marelui domnitor român.

Când am venit în România, țara era mult mai puțin dezvoltată, fără mall-uri, fără bancomate. Cu toate acestea, am rămas aici pentru că este o țară frumoasă, păcat că sunt locuitori. România are o mare problemă: oamenii se plâng și nu fac nimic. Asta mă enervează la ei. Dacă este un concert gratis, vin 10.000, dacă e o problemă cu Guvernul, stau acasă”, a mărturisit Sam.

”Sam cel Român” cunoaște și ceea ce se întâmplă pe scena politică și chiar a urmărit acțiunile USL -ului din ultimele zile. ”Am stat toată ziua în fața televizorului. A fost un fel de lovitură de stat. Nu trebuie să ne întoarcem la comunism”, a mai adăugat el.

Comentarii Facebook