SALVATORII de la SMURD Cluj! O fetiță de 14 ani a rămas cu mâna prinsă sub treapta de beton a unui bloc din Mănăștur - FOTO

 

O fetiță de 14 ani a stat circa 30 de minute cu mâna prinsă sub o treaptă de beton de la intrarea unui bloc din Mănăștur. Tânăra și-a scăpat cheile și a încercat să le recupereze. 

 

Scena s-a petrecut luni după-amiaza și a fost descrisă de bloggerul Valentin Vesa pe blog. 

 

Am aflat în câteva cuvinte pe unde și-a pus mâna acolo (era o porțiune mai lată, pe unde i-a încăput mâna) și apoi m-am gândit ce pot face. Cum stâtea cu burta pe beton, prima întrebare a fost să aflu de câte minute era acolo. Așa am aflat că deja trecuseră vreo 20 de minute. Au mai ajuns doi baieți și împreună cu ei am încercat diverse manevre și posibile contorsionări, dar nu reușeam nimic. Mâna deja i se cam umflase și ne-am dat seama că nu vom reuși nimic”, a scris Valentin.

 

El a sunat la 112 și un echipaj SMURD si unul de pompieri au ajuns la incident în câteva minute.

 

Primii s-au apropiat pompierii și au adus câteva aparate mobile de descarcerat, însă unul dintre medicii de la SMURD i-a rugat scurt ”Lasați-mă să încerc eu ceva” și a cerut de la o vecină cutia de NIVEA pe care o adusese ”sa ungem puțin mâna” și în câteva minute, cu răbdare și abilitate demnă de o anaconda, a scos mana Alinei din ”temniță”, a mai scris Valentin.

 

Comentarii Facebook