Joi 13 Mai

Salvare spectaculoasa. Mașina prăbușită în albia unui pârâu la Băișoara - FOTO


Pompierii au intervenit la Baisoara pentru a salva trei persoane căzute cu autoturismul în albia unui pârâu, la o diferență de nivel de cca 3m.

Un apelul de urgență a fost înregistrat în jurul orei 15.10, care anunța faptul că un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, în apropierea de ieșirea din localitatea Băișoara, și a căzut în albia râului, la o diferență de nivel de cca 3m. 

O autospecială și un echipaj SMURD, din cadrul Gărzii de intervenție Băișoara, s-au deplasat de urgență la locul accidentului, iar în momentul sosirii pompierilor, ocupanții, respectiv doi adulți și un copil de trei ani, erau ieșiți în afara acestuia. 

Salvatorii au folosit harnașamentele și corditele din dotare pentru a coborî și scoate pe rând familia din albia râului. Femeia a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD, fiind transportată ulterior la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Aceasta prezenta, la prima evaluare, răni ușoare. Bărbatul și copilul au fost consultați de către echipajul SMURD fără a fi transportați la spital.

Comentarii Facebook