Salon365, salonul virtual de înfrumusețare 100% GRATUIT din România, care devine asistentul ideal al profesioniștilor și cel mai bun prieten al clienților


Salon365 este o platformă online sau un „salon virtual” care își propune să aducă clienții din România mai aproape de stiliștii lor favoriți. Astfel, profesioniștii își pot promova serviciile pe Salon365, care pune accentul pe ei și pe munca lor, nu pe salonul în care profesează.

Salon365 nu este o platformă oarecare de promovare

Fondatorii Alin S., Bogdan D. și Andrei R. au început să lucreze la salon365.ro la începutului anului 2019 și au ca obiectiv să creeze una dintre cele mai importante platforme online din România. Aceștia au hotărât să creeze o platformă care să-i scutească pe stiliști de diferite bătăi de cap, precum probleme cu programările sau lipsa unei promovări adecvate a eforturilor depuse de stiliști de-a lungul carierei lor.

image (1).png

Ne-am apucat de proiect din pasiunea pentru tehnologie și industria de startup-uri. Ideea a luat naștere în 2019, iar după o analiză a pieței și multă munca, am lansat în 2021 ceea ce este astăzi Salon365.ro. Un marketplace pentru vânzarea serviciilor de înfrumusețare, care spre deosebire de competiția existentă, noi avem ca scop promovarea profesioniștilor și a talentului pe care aceștia îl oferă. Noi am mers pe premisa că, atunci când mergi, de exemplu, la un restaurant, mergi pentru mâncarea pe care o oferă bucătarul, nu neapărat pentru restaurantul în sine. Nu pereții îți oferă mâncarea, ci talentul omului din spatele lor îi oferă gustul mult dorit. Același lucru și la profesioniști”, spune Alin, unul dintre fondatori.

Astfel, Salon365 vine în ajutorul stiliștilor care își doresc să fie independenți și să lucreze de acasă sau din spații închiriate, cumpărate, fără a se afla sub numele unui brand cunoscut pentru a se afirma pe piață. Fondatorii consideră platforma ca fiind un „LinkedIn” sau „eMag” pentru industria Beauty.

Ideea brandului Salon365 este să fie el însuși un salon virtual pentru profesioniștii din domeniul beauty. Și avem funcționalitățile conturate în direcția asta, în care le oferim lor o pagină dedicată doar pentru ei, în care să aibă posibilitatea să-și vândă serviciile de înfrumusețare. Noi avem dorința de a-i ajuta și pe cei care lucrează de acasă, în mod legal, pentru că poate nu au “prins un scaun” la un salon. Noi vrem să încurajăm și oamenii noi în domeniu, care nu au o bază de clienți”, a explicat Alin.

Alin, Bogdan și Andrei își doresc să încurajeze o altă metodă de promovare a serviciilor, care să nu includă un salon fizic, problemă cu care, de altfel, se lovesc mulți oameni la început de drum.

Oferim toate uneltele necesare pentru gestionarea online a afacerii tale de profesionist beauty, cu ajutorul căreia îți aduci clienți noi, îi loializezi pe cei vechi, iar prin sistemul automat de rezervări îți eficientizezi timpul, astfel încât poți prelua mai multe programări, rezultând un venit suplimentar, sau te poți concentra mai mult pe ceea ce îți place să faci.

Care sunt funcționalitățile platformei Salon365?

imagine-telefon-s365.jpg

Profil personalizat pentru profesionist. Personalizează profilul afacerii tale de profesionist cu imagini și detalii despre serviciile oferite. Adaugă detalii despre afacerea ta, cum ar fi adresa, datele de contact, localizarea pe hartă, programul de lucru și multe altele, pentru a-ți crește expunerea.

Organizează-ți eficient programările. Salon365 oferă un calendar intuitiv care te ajută să-ți organizezi programările în curs sau viitoare, asigurându-ți un management al timpului mai bun. Clienții se pot programa și singuri automat la tine, în funcție de timpul liber disponibil, iar tu poți vedea în timp real orice schimbare în programul tău.

Gestionează clienții inteligent. Scapă de toată bătaia de cap cu actualizarea informațiilor clienților tăi care au un cont în platformă. Când aceștia își actualizează datele de contact, ele se sincronizează și în lista ta.

Aici poți căuta clienți existenți, să adaugi clienți noi, să îi ștergi, să îi blochezi pe cei problematici astfel încât să nu se mai programeze la tine, și pentru fiecare poți salva notițe ale programărilor, inclusiv cu imagini aferente, sau poți vedea recenziile altor profesioniști și să oferi și tu părerea ta.

BONUS: Când un client nou își crează o programare către tine, acesta este automat adăugat și în lista ta de clienți cu toate datele lui de contact.

Clienții tăi se pot programa singuri astfel încât să nu fie nevoie să pierzi timpul cu telefoane și notițe. Toate serviciile tale sunt afișate clienților, cu imagini aferente alături de informații detaliate, preț, metoda de plată.

Clienții tăi îți pot lăsa recenzii. Fiecare client poate să ofere o recenzie personalizată în funcție de anumite criterii. Părerea clienților tăi este importantă, deoarece le oferă și altora mai multe motive să se programeze la tine.

Creează-ți un portofoliu. Platforma îți oferă o secțiune personalizată unde îți poți prezenta portofoliul.

Ajută-ți clienții să te găsească mai ușor. Clienții tăi pot descoperi rapid locația unde prestezi servicii, fără a mai fi nevoiți să sune, fiind direcționați cu ajutorul Google Maps.

Orar zilnic și vacanțe. Indiferent că preferi un orar de muncă standard sau un program flexibil, Salon365 îți permite să-ți setezi timpul de muncă dorit, cu pauze aferente. Clienții nu au posibilitatea să își facă rezervări în perioadele tale libere. În schimb, tu vei putea seta programări și în afara programului de muncă.

Salon365 își promovează profesioniștii înscriși pe platformă

Când vine vorba despre platformă, aceasta este gratuită pentru clienții și la fel și pentru profesioniștii înscriși pe Salon365.

Dorim să facem parte din soluție, nu din problemă și vrem să creăm o comunitate unită de profesioniști care au încredere în brandul nostru și pentru a face asta dorim să începem prin a oferi toate funcționalitățile disponibile astăzi în platformă 100% gratuit pentru totdeauna pentru toți cei care doresc să o folosească.

De asemenea, Alin a anunțat că beneficiile primilor profesioniști care încearcă experiența Salon365 nu se încheie aici. Aceștia plănuiesc să îi promoveze pe stiliștii deja înscriși pe paginile de social media.

Pe lângă asta, vom face o campanie de promovare pe social media a profesioniștilor pe care îi avem deja înscriși pe platformă.

Salon365 este disponibil, momentan, doar în Cluj, însă, dacă atât stiliștii, cât și clienții răspund pozitiv și în număr mare platformei, aceasta va ajunge să fie disponibilă la nivel național.

Comentarii Facebook