Salariatii de la CFR Marfa au primit doar jumatate din salariul pe februarie

?

Cei peste 1.100 de angajati ai CFR Marfa de pa raza Regionalei Cluj au primit astazi doar jumatate din salariile pe luna februarie, desi trebuiau sa le incaseze integral.

?

"Compania nu are bani si se incearca la nivelul administratiei gasirea de fonduri pentru acoperirea necesarului pentru salarii", a declarat pentru Stiri de Cluj liderul Sindicatului Miscare Comercial de pe raza Regionalei Cluj, Grigore Mare. El a precizat ca angajatii disponibilizati in aceasta luna de companie si-au primit integral drepturile salariale.

?

"Situatia este grava si este abia inceputul anului. Daca nu se gasesc fonduri pentru investitii, astfel incat sa creasca viteza de deplasare pe calea ferata si, prin urmare, numarul de clienti, situatia va fi tot mai rea de la luna la luna", a mai spus liderul sindical. Angajatii nu au primit nici macar o promisiune cu privire la data in care restul salariilor le-ar putea intra in conturi.

?

CFR Marfa a disponibilizat in aceasta luna de pe raza Regionalei Cluj peste 800 de muncitori. Reducerea de personal face parte dintr-un program de eficientizare a companiei, care in ultimii ani a pierdut multi dintre clienti.

?

?

Comentarii Facebook