Sala plina la vizionarea filmului Coffee with love realizat de elevi clujeni! Tinerii au fost aplaudati la scena deschisa - VIDEO

Proiectia filmului Coffe with love la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj a  fost un succes pentru cei 17 elevi care l-au facut. Inainte de proiectia filmului tinerii au rasfatat publicul cu o sceneta in memoria lui Toma Caragiu.


Scopul Galei organizate de Liga Intreprinzatorului Roman a fost de a aduna banii necesari ca cei 17 elevi sa poata merge la San Remo la premiere. Tinerii clujeni s-au calificat la finala festivalului mondial de creativitate de la San Remo cu scurt metrajul Coffee with love, dar nu aveau bani sa mearga.


Pana in aceasta seara s-au adunat peste 3000 de euro din donatii ale firmelor si ale colegilor tinerilor actori. La gala filmului Coffe with love fiecare dintre cei care au venit sa vada filmul au putut dona bani pentru a aduna suma necesara deplasarii.


Elevii au nevoie de 4000 de euro pentru cazare si transport. Presedintele Ligii Intreprinzatorului Roman Adrian Coroianu a declarat in aceasta seara, pe scena Casei de Cultura a Studentilor, ca dupa acest demers vor putea sa le asigure elevilor nu doar transportul si cazarea, ci si o mare parte din cheltuieli.


Elevii clujeni au fost si anul trecut Festivalul de Creativitate de la San Remo, unde  au castigat premiul intai cu filmul  "Five", o fictiune despre razboiul din Gaza. Actrita din rolul principal era o eleva musulmana de la Liceul Lucian Blaga din Cluj, a carei familie se afla in Gaza in timpul bombardamentelor.


Anul acesta tinerii clujeni spera sa obtina marele premiu cu filmul "Coffe with love",  un thriller de 30 de minute cu un scenariu si o regie originale . “Coffee with love” este singurul film romanesc calificat in finala festivalului de la San Remo.


Comentarii Facebook