S-au deschis centrele de vânzare a cartelelor pentru transportul în comun la Cluj. Vezi de unde se cumpără cardurile


Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță că în această lună s-au deschis centrele de vânzare a cardurile pentru transportul în comun.

Astfel, puteți achiziționa cardurile din următoarele locații ale Primariilor de Cartier si ale Companiei de Transport Public:


1.2.1. Primăria Iris Piata Liebcknecht nr.7-8
1.2.2. Primăria Someseni Str. Traian Vuia nr.41
1.2.3. Primăria Grigorescu Str. Alexandru Vlahuta nr.46-47
1.2.4. Primăria Zorilor Str. Pasteur nr 60
1.2.5. Primăria Cluj – Centrul de informare pentru cetăţeni Moţilor nr. 7
1.2.6. Companiei de Transport Public - Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 79A
1.2.7. Companiei de Transport Public- Piata 1 Mai

De asemenea se pot achizitiona carduri nenominale de la automatele din statiile: Someşul, Constanţa, Memorandumului Nord, Memorandumului Sud, Opera Maghiara Est, P-ta Flora, Minerva, Calea Manastur, Primaverii, Ciobanului, Regionala CFR, P-ta Mihai Viteazu Vest, Agronomia, Izlazului, Sora, Radio Romania Cluj, I.P.Voitesti Sud, Hotel Napoca, P-ta 14 Iulie, Petuniei, Borsec N, A.Vlaicu, Aeroport Nord, Cămin Someşeni, Iulius Mall Est, Calvaria, Plopilor Sud, Uzinei Electrice, Zorilor, P-ţa Cipariu Est, Dunării Nord, Malinului Est, Pod Traian, Crinului, ERS CUG si Fabrica de Bere.

Conform reprezentanților CTP Cluj-Napoca, pe card se pot achizitiona bilete de timp, bilete de calatorie si abonamente integrale valabile in Cluj-Napoca. In viitor se vor putea achizitiona titluri de calatorie metropolitane, precum si cele gratuite si cu reducere.

Totodată, calatorii vor putea achizitiona in continuare abonamentele actuale pe suport de hartie. Cele doua sisteme vor functiona in paralel pana la adaptarea completa a calatorilor la noul sistem de vanzare si validare electronica a titlurilor de calatorie.

Iată ce tipuri de carduri se pot achiziționa și ce valabilitate au:

 

Comentarii Facebook