S-a redeschis localul din Cluj-Napoca, unde se servește o ciorbă de burtă LEGENDARĂ - FOTO


Restaurantul Fair Play, legendar în Cluj-Napoca pentru ciorba de burtă, și-a redeschis în liniște porțile, după ce a fost închis de un an. 

Problemele restaurantul Fair Play, din Grigorescu, unde se servește cea mai bună ciorbă de burtă din Cluj, au început în iunie 2022, când a fost închis temporar de Protecția Consumatorilor.

Au fost unele reclamații pe rețelele de socializare, iar inspectorii s-au autosesizat și au decis realizarea unei acțiuni de control la Restaurantul Fair Play, din Cluj-Napoca. Pentru neregulile depistate a fost aplicată o amendă contravențională de 30.000 lei. Citiți AICI detalii despre nereguli.

Totodată, au fost dispuse măsuri de oprire definitivă de la comercializare a 40 kg produse și preparate în valoare de circa 2.500 de lei, oprire temporară a prestării de servicii până la remedierea deficiențelor, pentru unitatea de alimentație publică. Totul s-a remediat rapid, dar a apărut gândul vânzării afacerii.

IMG_1652_1067x800.jpg

La scurt timp după acest control, restaurantul s-a închis și a fost scos la vânzare pentru suma de 1,5 milioane euro. 

Restaurantul se vinde cu absolut tot, clădire, tot spațiul dotat, practic «la cheie». Prețul este de 1.500.000 de euro, negociabil. Au existat oferte de cumpărare până acum, dar nu vă pot oferi detalii legate de sume. Am decis pur și simplu să vindem (restaurantul Fair Play – n. red). Nu cu un scop anume, nu sunt probleme. Ne retragem. 30 de ani sunt 30 de ani. Nu are cine să continue (activitatea – n. red.)”, declara reprezentanta restaurantului Fair Play.

Fair Play a fost un nume în Cluj-Napoca timp de 30 de ani. 

În 2022 a avut vânzări în valoare de 1 milion de lei, ceea ce este mult pentru un local cu câteva mese în interior și afară. Renumele localului, care era vizitat de mulți oameni, a făcut să aibă încasări mari. 

Restaurantul s-a redeschis zilele trecute, fără prea multe explicații. Nu s-a schimbat nici bucătăreasca, cunoscută de toată lumea și cea care deține secretul faimoasei ciorbe de burtă, ceea ce ne face să credem că nu s-au schimbat nici proprietarii. 

WhatsApp Image 2023-09-19 at 16.20.12.jpeg

Comentarii Facebook