S-a redeschis filiala Bibliotecii Județene din cartierul Mănăștur

 

Biblioteca Județeană ”Octavian Goga” Cluj anunță redeschiderea Filialei ”Traian Brad”, la finalizarea lucrărilor de reamenajare și reabilitare termică.

 

În ceea ce privește lucrările de reabilitare termică, acestea au constat în înlocuirea ferestrelor din metal cu ferestre de tip termopan și schimbarea instalației de încălzire. Costul lucrărilor de construcții a fost de 455.812 lei, acesta fiind suportat integral din bugetul Consiliului Județean. În același timp, pentru reamenajarea secției pentru copii, a sălii pentru adolescenți și amenajarea spațiilor de studio și lectură pe loc s-au cumpărat mobilier și alte dotări în valoare de 86.511 lei, fondurile fiind asigurate tot de Consiliul Județean.

 

De o mare importanță și complexitate, reorganizarea documentelor filialei s-a realizat în perioada 15 decembrie 2017 -  31 ianuarie 2018, cu o echipă formată din nu mai puțin de 15 bibliotecari. Aceasta a constat în activități de selecție și aranjare a fondului de documente la raftul liber, precum și de etichetare a documentelor de tip carte cu etichete RFID în vederea unui mai bun management al colecțiilor și pentru modernizarea serviciilor de bibliotecă.

 

Filiala „Traian Brad”, care deservește cel mai mare cartier al municipiului Cluj-Napoca, își așteaptă vizitatorii pentru informare, lectură, studiu sau petrecere a timpului liber în spații luminoase, într-o ambianță plăcută și cu o colecție de peste 60.000 de documente pentru toate gusturile și vârstele.

Comentarii Facebook