S-a prabusit tavanul unui spital din Cluj-Napoca Galerie FOTO


Tavanul unei sectii din cadrul Spitalului Clinic Judetean Cluj s-a prabusit vineri seara. Din fericire nimeni nu a fost ranit si o parte din sectie a fost inchisa.

Tavanul a cedat la Clinica de Oncologie Medicala din cadrul Spitalului. Doua grinzi de sustinere a tavanului s-au rupt si au cazut in hol si pe scarile de acces in unitatea medicala. Pacientii bolnavi de cancer au fost mutati intr-o alta aripa a cladirii si intreaga zona a fost inchisa. Angajatii sustin ca "a fost un zgomot asurzitor si doua grinzi mari au cazut pana la parterul imobilului".

In respectiva cladire functioneaza la parter o sectie de radiologie, care a fost refacuta in intregime, dar la etaj s-au facut numai carpeli, sustin infiermeierele.

Ultimii bani investiti in Clinica de Oncologie Medicala, 100.000 de lei, au fost alocati de Primaria Cluj-Napoca in perioada 2007-2008.

Managerul Spitalului Clinic Judetean Cluj, Cristiana Ciortea, a declarat ca imobilul va intra in reparatii capitale. "La Clinica de Oncologie Medicala exista 30 de paturi. Bolnavii de aici vor fi mutati pentru perioada in care se vor executa lucrarile.Specialistii m-au asigurat ca nu exista pericol prabusirii cladirii. Vom face lucrari de schimbare a acoperisului, de mansardare, pentru ca banii ii avem in buget", a spus Cristiana Ciortea.

Cladirea in care s-a prabusit acoperisul a fost construita in 1897.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook