S-a dat startul la plata taxelor locale. Vezi de ce a fost nemultumit un clujean


Clujenii mai constiinciosi sau cei care nu au apucat sa-si plateasca anul trecut taxele si impozitele s-au inghesuit astazi de la prima ora la ghiseele Primariei ca sa-si achite darile catre stat.

"Am ales sa vin cat mai repede cu putiinta pentru ca mie nu imi place sa stiu ca sunt dator. Imi platesc in ianuarie taxele pe tot anul si am scapat, nu mai am treaba dupa aceea", a afirmat Ioan Cocan, pensionar.

Daca la primele ore ale diminetii erau deschise cateva ghisee si a fost mare inghesuiala, mai spre dupa-amiaza au fost deschise in total 8 ghisee si nu au mai fost probleme din acest punct de vedere.

"Mi-am platit impozitele pentru un apartament, un teren agricol, doua masini si un garaj, totul m-a costat 250 de lei. Am fost de dimineata aici si era groaznic, doar cateva ghisee erau deschise si erau cozi mari de aceea nu am mai stat. Acum au deschis mai multe puncte unde se poate plati si e mai acceptabil, nu am stat mai mult de 15 minute", a declarat Dorel Trif.

Cu toate acestea au fost si clujeni nemultumiti din cauza ca nu este un birou de informare si au fost nevoiti sa stea de mai multe ori la cozi.

"Nu mi se pare normal sa trebuiasca sa stau la coada prima data pentru informatii, dupa aceea sa-mi fac calculele de cati bani am nevoie si sa ma duc sa-i aduc, apoi sa mai stau odata la coada. Am mai multe de platit. Ar trebui sa puna un ghiseu de informatii unde sa ni se dea datele si unde sa nu trebuiasca sa stam la coada", a spus Nicu Serbanescu.

Impozitele si taxele locale se pot plati la caseriile Primariei de pe str. Motilor nr. 7 si P-ta Unirii 1-3, caseriile Primariilor de cartier  sau prin viramente bancare si prin sistemul electronic online.

 

Vasile Ielciu

Comentarii Facebook